">

måndag 13 september 2010

Sammanfattning av Fiskehälja 2010

Det var väldigt trögt fiske.Vi fick sammanlagt 3 Abborrar och 3 Gäddor.Inget fagert fiske,väldigt lite blanka fiskar invägda.Bäst fiske hade de som tog sig till Mellerud då det blåste en hel del på morgonen.Vann gjorde Team Catch A Lot.Grattis bra fiskat av er.

lördag 11 september 2010

Sammanfattning av dagen.

Uruselt fiske!Endast 2 stycken Öringar vägdes i på 2,1kg och 2,4kg samt ett fåtal Gäddor.Vart är fisket i Vänern på väg? Får se hur det går i morgon om det blir tävling.

Dåligt fiske.


Kanon väder men sämre med fisket,3 Abborrar och en tappad Gädda hittills. Snart dags att plocka upp.

Fiskehälja 2010


Starten på Fiskehälja.I år var det bara 19 stycken båtar anmälda i tävlingen.

lördag 4 september 2010

Översvämning i källaren.

Fy f..n vilken vecka!Vi fick in 25 cm vatten i källaren förra Lördagen när vi hade regnkaos här i Åmål.Det mättes 129 mm på 2 timmar.Ingen trevlig syn att komma ner i källaren och se att allt flyter som tex kartplotter,ekolod,el-riggar,gps mm.Bara att se om det klarat sig får ut och testa grejorna när de torkat.Ett antal turer till soptippen har det blivit med följden att man fått riktig träningsvärk.Börjar se en ljusning i arbetet.Sen väntar sanering av källaren vilket är skönt att vi slipper det arbetet i varje fall.Ja nu är källaren städad i varje fall.Ca:100 hus drabbade av detta i Åmål.